AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Nervös serieinledning slutar med seger för Sollentunas D damer

Sollentunas D damer inledde på fredagskvällen seriespelet för säsongen i Division 3 Norra Stockholm. Trots en nervös inledning blev det tillslut en ganska klar seger med 3-0 för hemmalaget mot Stockholms Vingar C.

Timmarna innan matchen tränade laget som vanligt och fick sedan en timmes vila innan matchuppvärmningen startade. Laddningen var det inget fel på och när laget rykte till en 9-3 ledning i första set, inför hemmapubliken i form av nära och kära, så tog nervositeten över. Trots klart spelövertag så långt knöt sig spelet och helt plötsligt stod det 12-10. Tjejerna rykte upp sig och vann setet med 25-13. Andra set inleds med en 12-0 ledning i Sophies serverunda och slutresultatet skrevs tillslut 25-13, 25-11, 25-10.


Matchens utropstecken stod Sandra för som visade upp en spelkänsla samt hade flera fina avslut. Matchens dominant i de två första seten var annars Annie som inte hade några problem att sänka bollarna, precis som hon gjorde i träningsmatcherna i tisdags.


Nu väntar mer spel på söndag med Stockholm Volley Cup, vilket som vanligt blir en lång dag, och sedan är det dags igen nästa söndag att 14:00 ta emot Bromma D i nästa division 3 match.


Tabellen för Division 3 Norra/Södra Stockholm ligger i år i CupAssist och återfinns på länken http://www.cupassist.com/planassist/serieoppsett.php?t=SthlmNdam&k=LS68&p=1