AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Årets utmärkelser 08/09

Årets utmärkelser från Sollentuna Volleys ungdomssektor delades ut på traditionsenliga ungdomsavslutningen i Edsbergsparken tisdagen 19/5. Efter en mycket bra säsong på ungdomssidan fanns många starka kandidater, men efter överläggning kom juryn fram till följande vinnare:

Årets ungdomsspelare pojkar Lucas Lötbom Årets spelare i herrlaget Martin Yngerskog
Årets ungdomsspelare flickor Tina Thurin Årets spelare i damlaget Cissi Skoog
Årets ungdomslag F97 Årets SVK:are Christer Ljung
Årets lagförälder Åsa Blomgren

 

Utmärkelser från styrelsen

Årets spelare i herrlaget: Martin Yngerskog

"Efter utnämningen till lagkapten har Martin tagit ett ännu större ansvar och har vuxit som volleybollspelare. Martin har en väldigt hög lägstanivå och är en stor tillgång för laget både på träningar och under matcher. Att han har en given plats i landslaget är ännu ett bevis på detta."

Årets i damlaget: Cissi Skoog

"Årets libero, Cissi har tagit ett mycket stort ansvar för sin egen utveckling och har under säsongen bidragit med stor energi, glöd och glädje till hela laget. Prestationerna har legat på en hög och jämn nivå som är ett starkt fundament för fortsatt utveckling."

Årets SVK:are: Christer Ljung

"Christer har visat ett engagemang långt utöver det som kan förväntas och gör ovärderliga insatser för klubben. Med en aldrig sinande energi utför han en mångfald av uppgifter, utöver sina insatser i ungdomssektorn och bidrar på ett utomordentligt sätt till SVK:s framgångar i ett helhetsperspektiv."

 

 

Utmärkelser från ungdomssektorn

Årets ungdomsspelare pojkar: Lucas Lötbom

"För att under hela säsongen ha visat ett mycket stort klubbhjärta, för att ha stöttat upp C-laget under play-off och för att med hjärta och hjärna lett JSM-laget till guld både på och bredvid planen."

Årets ungdomsspelare flickor: Tina Thurin

"För ett flitigt och framgångsrikt spelande i två 2 divisionslag och 2 SM-lag samt för att ha varit med och vunnit klubbens första beachguld på ungdomssidan."

Årets ungdomslag: Flickor 97

"För att med alla lagen i den stora träningsgruppen kontinuerligt ha varit i toppen både regionalt samt nationellt, samt för att även ha haft ett stort engagemang i andra aktiviteter och hjälp till i klubben."

Årets lagförälder: Åsa Blomgren

"För att med ett enastående engagemang ha lett sin egen grupp P97 och för att ha under säsongen startat upp ytterligare en träningsgrupp samt för att ha visat stor initiativförmåga i KidsVolley utveckling i Sollentuna Volley.".