AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

BigStep 2009 – F95

Sista Volley 2000 turneringen för flickor 95 är till ända. Det känns faktiskt lite vemodigt att lämna fyrmanna-volleyn bakom sig.
Resultatmässigt placerade vi oss: 2:a, 3:e, 8:e och 13:e plats, vilket är väl godkänt!

Alla tjejer har imponerat med många fantastiska bollar och en härlig spelglädje. Extra kul tycker jag det varit att Malin coachade tre Örnar (Agneta, Anna R och Asena) till en fin 8:e plats.
Desirée som mycket bra tog hand om lag uvar (Amanda, Greta, Sandra och Sara) till en till lika fin 13:e plats!

Lag Falkar (Anna A, Lina M, Lina K och Sofia) drabbade samman med Hökar (Astrid, Ester, Hedvig och Linnea) i en känslostark semifinal. Här kände man nervositeten och viljan att vinna som sprakade om spelarna. Trots detta så bjöd båda lagen på underbar volleyboll! Vallentunas coacher kom fram och berömde oss för just detta efter matchen, dom var imponerade av vårt fina spel.
En sån drabbning ska ju vara jämn och den gick över tre set innan Ester satte segersmashen för Hökarna (25-23, 21-25, 15-8).
Nu brast glädje och tårar ut, starka känslor som inte gick att hålla tillbaka.

I match om tredje pris mötte Falkar Vallentuna och även den matchen blev väldigt jämn. Här lyckas ändå Falkar hålla hela vägen fram och stänger matchen med 16-14 i tredje set! MYCKET BRA tjejer!

Finalen i A-hallen var jämn i satta poäng, men tyvärr hade Hökar en högre felprocent. Vilket man inte får ha i en final. Framför allt hade falkar för många missade servemottagningar men även problem att få till bra passningar. Resultatet blev att Vallentuna tog hem matchen med 25-19, 25-16.
Lite surt att förlora sista matchen, men jag tycker ändå att man har vunnit ett silver!

Helgens spel i BigStep kan även sammanfattas med ett antal bilder.