AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Cissi Skoog – Årets Libero i damernas elitserie

Utmärkelsen Årets Libero i damernas elitserie gick till Sollentunas Cissi Skoog. Konkurrensen på positionen var i år stentuff och juryn, dvs alla elitserietränarna, hade inget lätt jobb. Alla i Sollentuna Volley är naturligtvis både stolta och glada övert att damlagets energiknippe nr 1 tillslut var den som fick utmärkelsen. 

Cissis egna kommentarer över utmärkelsen finns att läsa på förbundets hemsida http://www.volleyboll.se/t2.aspx?p=707600&x=1&a=1164867. Här kan du läsa vad andra personer kring laget har att säga om fröken Skoog.

Claes-Göran Eriksson, sportchef:
 
– Det är härligt att se en spelare som Cissi Skoog, som visar så mycket hjärta för sitt lag och klubb när hon spelar. Hon har kommit in i damlaget på ett mycket bra sätt och hennes entusiasm har mycket stor betydelse för laget. Tråkigt att hon bara fick spela en slutspelsmatch pga sin tumskada. Hoppas att vi får se Cissi många år till i klubben.
 
Johan Svensson, damlagets huvudtränare:
 
– Verkligen kul att Cissi fick priset! Det finns många duktiga liberos i serien och hon har fått utmärkelsen i hård konkurrens. Vår försvarsspecialist var bra när hon kom till oss från RIG Falköping men hon har tagit ett steg ytterligare den här säsongen. Framförallt har servemottagningen blivit stabilare under senare delen av serien där hon har tagit större yta och snittat 75 % positiva och 47% perfekta mottagningar sedan Grand Prix. Cissi ska vara stolt över utmärkelsen liksom hennes tidigare tränare på RIG Karl Norden som kan sträcka på sig lite extra efter detta pris. Tyvärr blev det bara en slutspelsmatch med Cissi på banan i år då hon skadade tummen i sista seriematchen mot Lindesberg och självklart har det påverkat oss negativt.

Stort Grattis till Cissi Skoog från hela Sollentuna Volley! Vi håller tummen för att din tumme skall bli bra så snabbt som möjligt!