AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Perfekt start på kvartsfinalserien för Sollentunas damer

Sollentunas damer får en perfekt start i kvartsfinalserien mot Elverket då man på hemmaplan tar en klar 3-0 vinst med siffrorna 26-24, 25-12, 25-17. Bortsett från första set så var det stundtals bara ett lag på banan.

Damlagets andretränare, David Ottosson, analyserar matchen:

– Fantastiskt skönt att vara igång med slutspelet, speciellt en sådan här eftermiddag med bra publik och en vinst i ryggen.Vi inleder trevande för att vara igång och ta kommandot runt första tekniska. Vi håller sedan i taktpinnen på ett bra sätt matchen igenom med stor fokus och bra genomförd taktik med undantag för 4-5 bollar i slutet av första set då vi blir lite för bekväma, vilket höll på att straffa sig.

– Idag gör vi en riktigt gedigen laginsatt där samtliga i truppen skall ha beröm. Matchens lirare blev Sara Mild välförtjänt med bra serve och anfallsspel. Vi har nu haft lite sjukdomar i laget och förhoppningsvis har vi haft vår beskärda del för detta slutspel.

– Taktiken för dagen föll väl ut och vi hade bra koll på Elverkets anfallsspel med starkt eget block. Laget ser fysiskt starkt ut och vi längtar nu till nästa delmatch på onsdag där vi är beredda på att Elverket kommer att vara mer komfortabla och vassare på sitt hemmagolv.

– I serien spelade vi en bra match i Tellus så vi känner oss trygga där och siktar på att försöka styra spelet även på onsdag.

Kvartsfinal 2:5
2009-03-18 Elverket – Sollentuna kl 19:00 i Tellushallen

Kvartsfinal 3:5
2009-03-22 Sollentuna – Elverket kl 17:00 i Sollentuna sim- och sporthall


Damlaget under nationalsången


Andrea Jacobsson anfaller


Sara Mild på väg upp mot ännu en backspike


Libron Cissi Skoog i servemottag

Fler bilder finns på http://www.sollentuna-vk.com/svkphotos/default.aspx?p=2009/elit/2009-03-15