AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas herrar avslutar hemma mot Tierp

Sollentuna herrar avslutar grundserien i årets elitserie med match hemma mot Tierp. Efter en del skavanker och sjukdomar mönstras fullt lag och matchen är ett avstamp in i slutspelet.

Sollentuna som förra helgen spelade mot Falkenberg borta och förlorade stort. Laget hade inte en chans mot sideout-tuffa Falkenberg. Laget förlorade två första seten stort och var aldrig i närheten av Falkenberg. Tredje setet blev dock jämnare och tillfälligheter avgjorde slutligen, 0-3. I Falkenberg var det som vanligt Johan Andersson och Jimmie Ivarsson som visade framfötterna, bäst i hemmalaget var dock passaren Niklas Carlsson. I Sollentuna fanns igen som direkt höjde sig.

Tierp å sin sida spelade och vann mot Linköping i Tierp med 3×25-23. Starkt resultat då Linköping spelade för en 2-4 plats i elitserien. I och med segern blev även laget definitivt klara för kvartsfinal. Tierp lever till stor del på i grunden en mycket bra serve tillsammans med flera spelare som kan avgöra. Bland flera finns fd SVK:aren Daniel Karlsson.
 
Sollentuna kommer till start med fullt lag efter en del skavanker och sjukdomar. Passaren Sebastian Thylander är på väg tillbaka till storformen vilket betyder mycket för laget.

Kommentarer från herrlagets tränare, L-G Eriksson

– Genrep inför kvartsfinalerna. Borde betyda en del tillsammans med att det är ett derby. Dags för oss att visa musklerna nu när alla är tillbaka i laget.