En tung förlust för Sollentunas B herrar

Sollentuna B, alias Draget, hade innan lördagens match mot Järnboås goda förhoppningar om att det goda spelet från förra helgen skulle bestå och resultera i en vinst. Men det blev en tung dag.

På uppvärmningen skadade sig en av Sollentunas spelare, möjligen är säsongen över. Matchen är inte mycket att skriva om då Sollentuna inte alls gjorde sig själva rättvisa. Grundtryggheten i spelet saknades och tog sig uttryck i darrig servemottagning, svagt anfallsspel och mängder av "unforced-errors" m.a.o. personliga misstag. Under en period i tredje set hittade Draget sitt spel, men det räcker inte att prestera i ett set när det krävs tre set för att vinna en volleybollmatch. Slutresultatet blev 23-25, 25-23, 25-16, 18-25, 11-15.

Trots besvikelsen och ilskan över insatsen i Nora finns det en framtid med hopp. Tack vare att Sollentuna B lyckades ta två set samtidigt som Södertelge B tog två mot Team Valla B har man avgörandet i egna händer. Om Sollentuna B vinner nästa match kommer de att stå som segrare i division 2 Södra Svealand!

Den matchen är säsongens sista hemmamatch, klockan 10 på söndag, den 1 mars i Helenelundshallen. Kom och heja fram våra män i sina bästa år till seriesegern!
 
Aktuell tabell finns på http://www.volleyboll.se/Table.aspx?TournamentId=54333