AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas herrar gästar regerande Svenska Mästarna

Sista bortamatchen i grundserien för Sollentunas herrar kunde inte gärna vara tuffare, för den spelas mot regerande Svenska Mästarna Falkenberg. Matchen är en repris av förra årets SM-final mellan två lag som har stommen kvar i laget från de matcherna.

Tittar man till tabellläget skall det vara en klar seger för hemmalaget då Falkenberg leder serien klart efter att ha haft en bra säsong hittills medan Sollentuna ligger på en 7:e plats. Trots serieledningen har Falkenberg den senaste tiden haft det lite knackigare och förlorade senast borta mot Linköping.

Sollentuna har å sin sida en svit om nio matcher i rad där vunnit eller fått ge sig först i skiljeset, vilken inleddes med en 3-0 vinst i hemmamötet mot just Falkenberg. Att Sollentuna vann första SM-finalen i april på bortaplan stärker också de egna förhoppningarna.

Tyvärr har laget den senaste veckan dragits med en kringvandrande förkylning vilket gjort att flertalet av spelarna inte varit helt kurranta. Kanske har den oförklarligt låga temperaturen i sporthallen med saken att göra? Förberedelsen under veckan kunde därmed ha varit bättre.

Kommentarer från herrlagets tränare, L-G Eriksson:

– Det är alltid kul att spela borta mot Falkenberg. Härlig hall och mycket publik som kan volleyboll! Vet inte vilket lag vi ställer upp med men vi kommer att kriga för att få med oss poäng i den 10:e matchen i rad, så mycket är säkert!

Matchen spelas:
Falkenberg – Sollentuna  söndag 22 februari kl 17:00

Läs vad Falkenberg skriver inför matchen:
www.fvbk.nu/article.html?articleId=535

Matchen kan följas via hotline eller via Eurosport Player