AKTUELLT

Sommarläger vecka 33 inomhus

admin

Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 33 (10-14 aug) för dig som spelar 4-manna, 6-manna eller är intresserad av att prova på volleyboll.

Sollentunas C damer vann hemma mot Vallentuna C

Sent på torsdagskvällen, kl 20:00, spelades ett lokalderby i division 3 Stockholm för damer. Sollentunas C damer tog emot lokalkonkurrenten Vallentunas C damer och vann hemmaderbyt med 3 – 0  (25-17, 25-22, 25-23). 

I första set var Sollentuna klart starkare och tog en klar ledning som man aldrig släppte och man kunde relativt ohotade vinna med 25-17.

Vi ställningen 11-10 i andra set får Sollentuna tjejerna problem med sitt servemottag och har svårt att komma till anfall när Vallentuna pressar servarna hårt. Ledningen förbyts till ett jobbigt underläge 11-16, men därefter så jobbar man sig ikapp och även förbi i slutet på setet. Setvinst 25-22.

Tredje set följer samma mönster som andra set, dvs att efter att ha följts åt i början på setet så sviktar servemottaget på ett par bollar efter 10 och Vallentuna rycker åt sig en ledning. Men de något äldre Sollentuna tjejerna har tillräckligt kyla och rutin för att inte stressa upp sig även i detta set utan jobbar kontrollerat sig tillbaka och lyckas vinna även det tredje setet, låtvara med minsta möjliga marginal 25-23.

Därmed leder C damerna division 3 Stockholm och har när bara 3 matcher kvarstår skaffat sig en liten ledning i serien. Kvar återstår att möta SVK D, Puls och Bromma.

Aktuell tabell finns på
www.volleyboll.se/stockholm/Table.asp?TournamentId=55431


Ellen anfaller


Ellen och Irini blockar


Vallentuna blockar vid nät


Elin och C damerna under timeout