AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Säker seger för Sollentunas Damerna mot RIG Falköping

RIG är starka i sin hemma Frejahall. På förhand allt annat än tre säkra poäng alltså, men Sollentunas damlag vinner bortamatchen med klara 3-0 efter dryga timmens spel.

RIG Falköping- Sollentuna- 0 – 3  (15-25, 25-27, 12-25)

 

Nu blev den en relativt flärdfri tre-poängare denna gången för vårt damlag. Förutom i inledningen på andra set så spelade Sollentuna stabil servemottagning och passaren Carla Bradstock kunde styra spelet med fast hand.

Just inledningen på det andra setet hade kunnat innebära setförlust. RIG hade ledning 22-18 då Elin Warner kom in på ett serve/försvarsbyte och när Elin sedan servat färdigt stod det 22-22 på poängtavlan. Tills sist blev det Lovisa Bergh som avslutade det andra setet med ett serve-ess.  

Lovisa Bergh kom med i spelet på ett bra sätt. Snabba bollar till kantspelarna för dagen Andrea Jacobsson, Ellinor Nilsson och inte minst matchens spelare Sara Mild.

Kommentar från Johan Svensson, damlagets tränare:
– Alla elva spelarna som var med i falköping ska ha beröm. Vi har en bra inställning och de moment som vi tränat bra på under senaste två veckorna fungerade utmärkt även i skarpt läge.

Johan fortsätter:

– Nu möter vi Örebro om två veckor . Vi ett antal träningar på oss inför denna uppgiften. Inte en minut under dessa träningar ska gå till spillo.

Nästa match:
Sollentuna – Örebro, söndag 8 februari kl 14:30 i Sollentuna sporthall