AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Misslyckat Grand Prix för Sollentunas damer

Två förluster i Grand Prix i Katrineholm och året inleddes inte på bästa sätt för Sollentunas damlag.

Sollentuna – Engelholm     0 – 3  (15-25, 15-25, 17-25)
Sollentuna – Katrineholm   1 – 3  (13-25, 20-25, 25-16, 23-25)

 

 

I måndagens semifinalen mot slutsegrarna Engelholm så blev det storförlust. I de första och tredje set så var det jämna siffror inledningsvis med allt för många misstag från Sollentuna och svagt anfallsspel så gick det inte hota ett väl spelandes Engelholm.

Tidig tisdagsmorgon och bronsmatchen emot hemmalaget Katrineholm var jämnare men förlust till slut med 1-3. Inledningen i denna match var dålig men efter storvinst i det tredje och ledning ända fram till 20-18 i det fjärde så levde matchen i alla högsta grad. I detta skede bjöds KVK på enkla misstag bronset stanna i Sörmland.

Kommentarer från damlagets tränare, Johan Svensson:

- Det bestående intrycket av turneringen är från den första matchen där vi inte alls bjuder till och vi bör vara besvikna över hur vi mentalt hanterar situationen. Matchen är nästan över innan vi börjar spela tillsammans. Under nästan en timme väntar spelarna på att någon annan ska ta tag i. Undantaget och den enda som får godkänt är vår libero Cissi Skoog. I bronsmatcher spelar vi bra i de två avslutande seten och det är synd och lite orutinerat från våran sida att vi inte får till ett avgörande set.

Carla Bradstock haft problem med magen under turneringen och med tanke på helgen spännande derby emot Elverket så hoppas vi att detta ska bli bättre så snart som möjligt.

– – –
NÄSTA MATCH:

Sollentuna – Elverket, söndagen 11/1 kl 14:30 i Sollentuna sporthall

– – –

Bilder från GP


Lovisa och Johanna i block


Dede i centeranfall


Sollentuna i servemottag


Sara Mild anfaller


Timeout med Johan och laget


Sara Mild igen