AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas damer vann i Svedala

Svedala – Sollentuna 0 – 3 (23-25, 21-25, 16-25). Matchen var jämn inledningsvis och vid den andra tekniska timeouten så var det hemmalaget som var i ledning med 16-14. Därefter så vänder vi på setet.

Viktiga poäng gjordes här av Elin Warner som kom in på ett serve/förvarsbyte vid 23-23 och Elin klämde först dit ett serveess och direkt därefter ytterligare en bra serve som förvaltades väl av Sollentuna.

I de två avslutande seten fick vi se en bättre nivå i alla moment av tjejerna och det blev till slut tre ganska säkra poäng med i bussen hem från Skåne. Vi fick se alla tolvspelarna inne på banan någon gång under matchen och de bytena föll väl ut.

– Vi kan vara nöjda med vårt poängspel som innehåller 12 rena blockeringspoäng och 8 serveess (10 miss) samt en hel del bra försvarsräddningar. Vår libero Cissi Skoog är som sig bör främst på detta och de där extra bollarna som inte släpps ner på vår planhalva av henne betyder en hel del. Tyvärr är det så att vi inte har haft samma effektivitet i anfallsspelet mot lagen på den nedre halvan som vi haft i matcher mot tuffare lag och detta oroar lite, avslutar Johan Svensson.

Matchens spelare i Sollentuna blev Andrea Jacobsson.

—————–
NÄSTA MATCH: 2008-12-07 KATRINEHOLM – SOLLENTUNA