AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Första långa resan söderut

På lördag åker Sollentunas damer riktigt långt för att spela bortamatch och det är Svedala som står för motståndet. Matchen lär bli speciell för minst två Sollentunaspelare. Johanna Falk och Lovisa Berg har nämligen just Svedala som moderklubb och kommer för första gången till sin gamla hemmahall i Sollentunatröja.

Svedala har två spelare vi måste se upp med lite extra, Elin Pettersson och Angelica Sörensson, som ligger högt uppe i poängligan. Skåningarna har nu ett års rutin från elitserien och har ett ungt och förhållandevis välväxt lag som kommer att ge flera lag problem, framförallt i sin hemmahall. Vi måste vara på tårna och göra en koncentrerad match då vi absolut vill komma hem med alla tre poängen.

Vi har haft lite småskavanker på Sara Lindberg, Emma Holm och Lovisa Bergh de senaste 2 veckorna men alla spelare kommer troligen vara tillgängliga när truppen tas ut under fredagen.

Vi kommer jobba stenhårt på att höja servmottagningsprocenten från förra matchen och fortsätta på vägen som anfallet var de tre sista seten mot Gislaved hemma. Då hade vi bra effekt och lite mer spridning på bollarna mellan centers/spikers och även en baklinje som oroade motståndarna, avslutar ass coach David Ottosson.