AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Äntligen seger för herrlaget

Sollentuna lyckades med nöd och näppe vinna mot Lugi i en svängig match med 3-2 (25-23, 20-25, 19-25, 25-23, 15-13).

SVK började sin vana trogen mycket starkt och ledde med 5 poäng halvvägs in i första setet. Lugi kom tillbaka men räckte inte till i slutet.

Andra och tredje set blev lika varandra och Lugi drog sakta men säkert ifrån till klara setvinster. I fjärde set lyckades SVK ta sig samman och knappt vinna med två poäng. Femte set blev lite av en  rysare och med lite tur lyckades laget vinna med minsta möjliga marginal.

Sammanfattningsvis var det en match mellan Sollentuna och Lugis anfallare Thomas Bawden som lyckades ta hela 40 poäng (!) varav 37 i anfall, mycket imponerande. SVK lyckades egentligen inte på hela matchen att göra något åt Bawden. Det som gjorde att laget till slut lyckades vinna var att block/försvar stundtals fungerade mycket bra. Laget har dock fortfarande problem med att vinna i anfall vilket i denna match höll på att bli avgörande.

Martin Yngerskog visar fortfarande hög klass, Peter Jonsson fortsätter imponera i block(hade fler block än vad statistiken visar) och glädjande är att Diego börjar komma igång ordentligt (dock fortfarande lite småskadad).

– En seger var vad vi behövde. En seger var vad vi fick. Tufft att spela mot nästan bara en spelare avslutar tränare L-G Eriksson.