AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas herrar förlorade på nytt med 1-3

Åter förlorade Sollentunas herrlag i Elitserien i volleyboll, även denna gång med siffrorna 1-3 (25-21, 21-25, 23-25, 23-25). I första set gick man snabbt till en stor ledning som man sedan höll setet ut. Andra set började med tidig setledning som Säter sedan vände till setvinst. Tredje och fjärde set var lika där Säter hela tiden drygade ut setledningen och Sollentuna lyckades komma tillbaka i slutet men inte tillräckligt.

Säter spelade upp sig efter hand och visade genomgående en större vilja och krigade till sig segern med större hjärta. Framförallt lyckades Säters anfallare bättre än Sollentunas. Mest framträdande var Roland Bergdahl tätt följd av Staffan Sahlberg.
Sollentuna spelar fortfarande för ojämt och oinspirerat, spelarna försöker men får det inte att stämma. Spelarna presterar för olika, några är bra och några dåliga, det är inget som räcker i en lagsport. Klart bäst i ett annars lite mediokert Sollentuna var PETER JONSSON som följer upp sitt spel från förra matchen med att spela minst lika bra i denna. Klart är dock att Sollentuna förlorade mot ett lag som för dagen spelade bättre.

– Vi hade flera moment som vi behövde förbättra jämfört med förra matchen, vi lyckades förbättra vårt block/försvarsspel något men i gengäld var vår servemottagning under all kritik. I övrigt såg man ingen förändring och detta kommer inte att räcka alls i fortsättningen. Kanske dags att visa att man vill vinna till 100 procent, 90 procent räcker tyvärr inte – summerar tränaren Lars-Göran Eriksson.