AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Damlaget spelade träningsmatch mot Elverket

Förra onsdagen, den 9/3, spelade damlaget sin första träningsmatch för säsongen borta mot Elverket och webmaster var där och fångade det hela på bild. Efter nästan 2 timmars spel så slutade kvällen med en 3-2 seger för Sollentuna med minsta möjliga marginal.

Returmatch mot Elverket spelas torsdag 11/9 18:00 i sporthallen. 

 

Det var upp och ner när damerna åkte till Vallentuna för träningsmatch mot lokalkonkurrenten Elverket. Det var många byten under matchen då båda tränarna spelade med alla spelare som fanns tillgängliga. Detta bidrog säkert till att det aldrig blev någon riktig rytm i matchen. 
 

Johanna, Emily & Andrea

Ena stunden var det hemmalaget som var 4 poäng upp för att sedan tappa och det var jämnt igen. Samma sak för vårt lag och det kändes som det hela kunde sluta hur som helst. Till slut blev det i alla fall Sollentuna som gick segrande ifrån Tellushallen med 15-13 i sista set.

Tränare Johan Svenssons kommentar efter matchen:

– Jag hoppas och tror att vi kommer att få se matcher av bättre kvalitet lagen emellan framöver. Det är mycket som ska på plats med det här nya laget men visst det finns det många positiva saker med att bara ha premiären avklarad.
 
Returmöte lagen emellan blir det kommande torsdag kl: 18:00 i Sollentuna Sporthall.


Block av Johanna & Emma


Pass från Emily


Sara anfaller


Andrea gör likadant


Johan & gänget i setpaus


Segerdansen