AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Herrar Säsongen 2007-2008

Sveriges första volleybollklubb med 19 SM-guld på damsidan. Traditionen är stark i föreningen och viljan att vinna genomsyrar organisationen. Vi ser fram emot en framgångsrik säsong. Klubbens stolta ungdomssektor med kanske den bästa och största verksamheten i landet arbetar tillsammans med eliten under temat Fair play.
 
 
 

Stående från vänster: Lars-Göran Eriksson (tränare), Sebastian Thylander, Lenny Strandorf, Johannes Bångman, Simone Rebaudengo, Peter Hodor, Carlos Araujo, Johan Lindström (assisterande tränare), Marek Zawadzki, Liliana Eriksson (assisterande tränare).
Sittande från vänster: Inis Karahasanovic, Mattias Andersson, Daniel Karlsson, Peter Wallman. Adis Kesan, Peter Jonsson.
Saknas på bild: Lawrence Montas och Martin Yngerskog.

Placering: 6:a i serien och SM-final (1-3 i matcher mot Falkenberg)

Tränare: Lars-Göran Eriksson

Lars-Göran Eriksson fortsätter sitt arbete med herrlaget och går nu in på det tredje året. Kontinuitet är en viktig del i herrlagets utveckling tillsammans med Lars-Göran. Lagbygget är gediget och med Lars-Görans brinnande engagemang finns alla möjligheter att laget lyfter mot toppen av serien.

Om det egna laget: Årets upplaga av SVK ser starkare ut och framförallt har vi en bredare trupp. Det kommer att bli hård konkurrens på träningarna vilket kommer att gynna spelet. Vi ska dessutom bli ännu bättre i block/defence och göra det svårt för våra motståndare att döda bollen. Med våra nyförvärv hoppas vi också bli ett starkare anfallslag. Vi kommer att sikta på en finalplats men det är mycket beroende på nyförvärven i de andra lagen.

Om motståndarna: Vad vi vet nu så ser Falkenberg ännu bättre ut än förra året så de kommer förmodligen att bli ett finallag även i år. För övrigt är det svårt att i dagsläget avgöra vilka som kommer att gå långt i år, detta beroende på vilka som får vilka nyförvärv.

NYCKELSPELARE

Peter Hodor

I år får vi se en nytänd Hodor som kommer till spel. Servemottagningen kommer att bli väldigt viktigt i årets anfallsglada Sollentuna och då kommer liberon Peter Hodor givetvis bli en nyckelspelare.

Carlos Arajuo

Carlos är en spännande och mycket allround import från Brasilien som spelar mycket fysiskt och publikfriande. Han kommer att bli en fröjd att titta på och mycket viktig för laget. 

Nyförvärv: Simone Rebaudengo (Italien), Mattias Andersson (Habo), Carlos Araujo (Brasilien), Lenny Strandorf (comeback), Marek Zawadzki (Polen).
Förluster: INGA

Lagkapten: Johannes Bångman,
Tränare: Lars-Göran Eriksson
Assisterande tränare: Johan Lindström, Liljana Eriksson