AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Herrar Säsongen 2004-2005

Sveriges första volleybollklubb tar ny sats med en ny säsong som lovar gott. Efter förra årets finalförlust kommer detta året att bli en spännande utmaning. Klubbens stolta ungdomssektor med kanske den bästa och största verksamheten i landet arbetar tillsammans med eliten under temat Fair play.


Övre raden från vänster: Fredrik Ahlengärd, Petter Fredholm, Sebastian Thylander, Peter Hodor, Staffan Sahlberg, Hannes Brinkborg, Joe Isacsson (tränare).
Nedre raden från vänster: Magnus Hellström, Lawrence Montas, Joakim Graan, Johannes Bångman, Lenny Jansson. Saknas på bilden gör; Anders Berg och Henrik Johansson. 

Placering: 6:e plats i serien och utslagna i kvartsfinal av Falkenberg (1-2 i matcher)

TRÄNARE JOE ISACSSON

Joe gör sin andra säsong i Sollentuna På meritlistan finns tre år med danska mästarna Holte och ass. coach i det danska herrlandslaget. Som passare i världsklass med proffsspel i många länder och den totala hängivenheten som tränare under antal säsonger i den internationella cirkusen har utvecklat honom till en av Sveriges bästa och mest kunniga tränare idag.

OM DET EGNA LAGET:
Ser fram emot denna andra säsong som tränare i Sollentuna. Även om vi har bytt ut stora delar av förstasexan så har vi gjort ett kanonförvärv i Staffan Sahlberg. De övriga lagdelarna har fallit på plats och säsongen kommer att bli intensiv. Vår målsättning är att vara i toppen och vara minst lika bra som ifjol.

OM MOTSTÅNDARNA:
De svåraste konkurrenterna blir Floby om alla transfers löser dig för dem. Andra konkurrenter har förstärkt med utländska spelare vilket gör dem svåra att bedöma i dagsläget. Serien kommer att bli stenhård och det är inte otänkbart att det kan vara två helt nya finallag detta år.

NYCKELSPELARE

STAFFAN SAHLBERG

Staffan är en av få internationellt gångbara svenska spelare. När han nu väljer att återvända "hem" till Sollentuna kommer han att bli en attraktion i årets serie. Staffan spelade förra året i Italienska A1.

PETER HODOR

Peter är vår Libero som gör ett kanonjobb i det tysta. Han har gjort enorma framsteg och kan denna säsong vara den som ser till att laget går hela vägen. Hans servmottagning är erkänt bra och ger killarna det självförtroende som behövs när det "hettar" till på plan.

Nyförvärv: Anders Berg (Rissne), Henrik Johansson (Bromma), Magnus Hellström (Bromma), Staffan Sahlberg (Giola del Colle, ITA)

Förluster: Anders Bengtsson (slutar), Mads Toubro (Torohout, BEL), Hannes Brinkborg (Noliko Maaseik, BEL) Christoffer Thibblin (slutar), Johan Lindström (slutar)

Lagkapten: Lenny Jansson

Tränare: Johan "Joe" Isacsson