AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Damer Säsongen 2004-2005

Sveriges första volleybollklubb med 18 SM-guld på damsidan. Traditionen är stark i föreningen och viljan att vinna genomsyrar organisationen. Vi ser fram emot en framgångsrik säsong. Klubbens stolta ungdomssektor med kanske den bästa och största verksamheten i landet arbetar tillsammans med eliten under temat Fair play


Bakre raden från vänster: Ass. Tränare Daniel Glimvert, Maria Wallén, Karin Linnros, Lena Andersson, Åsa Selenius, Karin Nylén, Tränare Johan Isacsson
Främre raden fr v: Lina Sundström, Sara Mild, Pia Ahlengärd, Linda Johansson, Violetta Dinic Saknas på bilden: Anna Cikorska, Lina Hedin, Anna Tenevall

Placering: 4:e plats i serien och utslagna i kvartsfinal mot Kolbäck (1-2 i matcher)

TRÄNARE JOE ISACSSON

Joe gör sin andra säsong som tränare för damerna. Det blev succé redan förra säsongen, vad kan vi hoppas på i år? Som passare i världsklass med proffsspel i många länder och den totala hängivenheten som tränare, under ett antal säsonger i den internationella cirkusen, har utvecklat honom till en av Sveriges bästa och mest kunniga tränare idag.

OM DET EGNA LAGET:
Trots ett par spelarförluster har vi flyttat fram positionerna. Tjejerna har samlat nyttig rutin att bära med sig. Vi kommer att jobba stenhårt för att försöka fightas med de etablerade lagen om topplaceringarna. Det kanske viktigaste är att fortsätta utvecklas, att inte vara "rädd" för att förändra.

OM MOTSTÅNDARNA:
Örebro och Vallentuna kommer antagligen att fightas om de två första positionerna i serien. Örebro med sin tradition och kontinuitet kommer att bli svårslagna. Vallentuna satsar hårt med nyförvärv som imponerar.

SARA MILD

Hemkommen från volleybollgymnasiet blir Sara en av lagets ledare. Hon har redan samlat på sig mycket rutin via landslagsspel och flera elitsäsonger.

LENA ANDERSSON

Lena har utvecklat sitt spel successivt och även fått chansen i landslagssammanhang. Hennes roll som libero ska utgöra grunden för lagets spel. Lena är kanske den bästa liberon i serien vilket kommer att vara väldigt viktigt för lagets framgångar.

NYFÖRVÄRV: Pia Ahlengärd (comeback), Lina Sundström (Ålleberg) Sara Mild (Ålleberg)
FÖRLUSTER: Anna Sjöberg (sabbatsår) Malin Sjögren (Tierp) Åsa Andersson (slutar)

LAGKAPTEN: Violetta Dinic
TRÄNARE: Johan Joe Isacsson
ASS TRÄNARE: Daniel Glimvert