AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunatalang kommer hem

Sollentunatalangen, Lucas Lötbom, kommer hem från volleybollgymnasiet och har skrivit på för elitlaget. Lucas har visat en härlig utveckling under sin tid på gymnasiet och kommer att bli en tillgång för Sollentuna.

Lucas, som har en knäskada, har gjort ett mindre ingrepp i knät och kommer att rehaba detta en bit in på hösten innan han kommer att vara i full träning.

– Jag har stora förhoppningar om äntligen att bli skadefri i Sollentuna och på allvar se hur bra jag kan bli, säger Lucas Lötbom

Lucas vänder nu hem efter sin tid på volleybollgymnasiet där han har förädlat sin talang även om utvecklingen har störts av skador. Nu får han chansen att visa hur långt han kan komma i sin utveckling i Solletnuna under tränaren Lars-Göran "Snillet" Eriksson.

– Det är roligt att Lucas har valt att komma hem till moderklubben igen efter sin tid på volleybollgymnasiet och det ska bli roligt att se honom i Sollentunatröjan, säger sportchefen Daniel Glimvert.

– Sollentuna var ett självklart val för mig efter att jag hade sett vilken bra gemenskap det fanns i laget, samt att de senaste resultaten gör det ännu roligare att vara en del i laget, avslutar Lucas.