AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Elitlagen har nu gått inomhus

Både herr- och damlaget har nu börjat träna inomhus. Damlaget gjorde sin första inomhusträning igår (12/8) och herrlaget har varit igång i tre veckor nu. Lagen tränar just nu i Rotebro, då sporthallen inte är helt färdigrenoverad.

 

 

Elitlagen beräknas komma in i sporthallen den 25/8, sporthallen som inför denna säsong har fått ett nytt golv. Renoveringen av hela anläggningen kommer dock att pågå under hela denna säsongen. Simhallen öppnar den 15/9 och det nya gymet kommer att öppna vid årsskiftet.

En närmare presentation av elitlagen kommer under nästa vecka, men herrlaget har kvar stommen från förra året toppat med några nya ansikten. Damlaget däremot har bytt ut flera spelare och vi kommer att få lära känna flera nya ansikten i Sollentuna sporthall. Flera unga hungriga spelare har anslutit till truppen och damerna kommer att ha en låg snittålder men med många skolade spelare.

Vi ser fram emot en spännande säsong och hoppas att vi få se mycket publik som få se mycket spännande volleyboll i Sollentuna sim- och sporthall.


2:e tränare Johan Lindström instruerar

 


3xPeter i försvar 


Yngerskog anfaller mot block

 


Sebbe analyserar 


Johan Svensson övervakar övningen

 


Emily i Rotebrohallen 

Cissi Skog in action 

Sara ställer in skärpan