Guld, Silver och Brons i U17 beach!

Guldlaget i U17 beach
Silver och bronslagen i U17 beach

Ungdomsbeach turneringarna i Södertälje fortsatte på söndagen med U17-klassen för pojkar och flickor och Sollentuna åkte hem med ett guld, ett silver och ett brons. Vinsten kom i tjejklassen där F94:orna Gabriella, Carolina och Emelie vann finalen mot Tierp med 2-0 (26-24, 21-9). I killklassen slutade SM-guldgänget från Göteborg på 2:a och 3:e plats med Södertäljes beachkillar före sig.

I flicksidan hade Sollentuna med 3 lag i U17-klassen då ett lag från F93 och 2 lag från F94 ställde upp. Under årets hittills varmaste dag spelades det beachvolley ute i Mälarbadet där ena semifinalen gick mellan Tierp och Södertälje och den andra mellan Sollentuna och Sollentuna. I finalen lyckades Sollentunas F94:or bemästra värmen, bollen och kylan bäst vilket resulterade i välförtjänt 2-0 vinst efter ett mycket jämt förstaset (26-24) mot Tierps-tjejerna följt av en klar vinst i andraset (21-9). Segertjutet hördes över hela badstranden!

Silver och bronslaget i U17 beach

Gabriella servar

Gabrielle i nätduell och Carolina täcker upp

Hanna servar

Carolina slår..

…och Gabriella gör likadant…

…och Gabrielle vill också visa vad en säsong av inomhusträning givit.

Petra och Towe från F93 i bronsmatchen mot Södertälje

Towe på väg att slå in en boll

Sollentunas 92:or ställde för dagen upp med 6 spelare och två lag. I silverlaget spelade de blivande RIG:arna Staffan, Andreas G och Andreas E och i bronslaget spelade Calle, Christopher och Fredrik. Spel i sand är inget killarna har övat på många sekunder och trots det gör de mycket bra ifrån sig och få bara Södetäljelaget före sig i resultatlistan.