AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Beachsäsongen har startat!

Inomhussäsongen är slut och därmed har beachsäsongen startar. I helgen spelas beachturneringar i klasserna U19, U17 och U15 ute på Mälarbadet i Södertälje och Sollentuna var där och placerade sig.

I U19 slutade det med en 2:a plats i såväl tjejklassen, för tvillingarna Thurin, som killklassen, för Staffan och Calle. I U15 klassen kom Gabriella, Emelie och Klara 4:a, efter att snöpligt ha åkt ut i semifinal med ledning i bägge seten.

På söndagen fortsätter beachspelet med U17 klassen.

I flickor U19 ställde två Sollentuna lag upp; ett lag med tvillingarna Thurin och det andra med Sassa och Ellen. Bäst gick det för Sanna & Tina som utan att förlora ett set tog sig till final. Där tog det stopp mot Vallentunas Elin H & Sara A som vann finalen med 2-0.


Thurin in action


2x Thurin in action


Thurin in the air…

På killsidan ställde Sollentuna upp med två lag i U19, nämligen Fabian & Andreas G samt Staffan & Calle. U19 klassen hade slagits ihop med U21, vilket gjorde att man spelade på 243 samt att Södertäljes duktiga beachduo Johan & Ashur ställde upp. För Staffan & Calle tog det stopp i gruppspelet mot just J&A och när det var dags för final så var det J&A-team som igen väntade där. Mao var man obesegrade i U19 men räckte inte till mot J&A, vilket heller ingen väntat. Strongt!


Andreas G sträcker ut i full längd


Fabian & Andreas G i sammarbete


Staffan & Calle i servemottag


Staffan in the middle of doing what he is best at…


Calle vill inte vara sämre…

Sollentunas F94 ställde upp med 3 lag i U15 och gick alla till kvartsfinal. Gabriella, emelie & Klara gick vidare till semifinal och såg ut att ta steget längre än så med 14-10 resp 16-10 ledningar mot Vallentuna i semifinalen. Tyvärr gick det inte hela vägen och tjejerna fick nöja sig med en 4:e plats efter nästan 8 timmars spel i stekande sol. De andra två lagen med Hanna, Annie och Carolina respektive Sandra, Gabrielle och Josefin slutar 6:a och 7:a.


Emelie i servemottag


Gabriella i anfall


Pass av Hanna


Carolina i servemottag med nyss avtaget gips


Sandra, Jossan & Gabrielle in action


Hanna servar


Annie visar att hon kan spela volleyboll utomhus på sand också, mot vacker bakgrund ute på Mälarbadet.