AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Try out till elitlagen

Vill du försöka ta en plats i något av klubbens elitlag så har du nu chansen! Elitlagen kommer att arrangera en try out där alla spelare som vill prova att spela in sig i något av klubbens framgångsrika lag. Try outen kommer att äga rum den 10-11 maj.

Damernas try out går av stapeln den 10 maj klockan 10.00 på Bosön.
Herrarna kör tre träningar, två på lördagen den 10 maj (klockan 11.00-13.00 och 15-17) och en på söndagen den 11 maj (klockan 10.00-12.00), alla pass i Rotebrohallen.

För att anmäla sig eller om du vill ha mer information hör av dig till sportchefen Daniel Glimvert på tel. 0704-580561 eller daniel.glimvert@sollentuna-vk.se

Klubben är nu mitt uppe i jobbet med att sätta ihop lag som kan skörda nya framgångar i nästa års elitserie. Flera spelare från dagens trupper har redan skrivit på och fler påskrifter förväntas komma inom kort. Ett antal nya spelare kommer också med största sannolikhet att inom kort skriva på för klubben.

På try outen kommer vi att titta på spelare som kommer att kunna slå sig in i trupperna till nästa säsong men även spelare som på sikt kanske kan slå in i lagen. Så vill du ta chansen att göra ett försök att få spela elitserien på kort eller lång sikt så boka in den 10-11 maj i Sollentuna.

Alla spelare från Stockholmsområdet och även från övriga delar av landet är varmt välkomna till Sollentuna denna helg.

För anmälan eller mer information kontakta:
Sportchefen Daniel Glimvert
0704 – 58 05 61
daniel.glimvert@sollentuna-vk.se