AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Är Sollentuna på väg uppåt?

Nu gäller det att verkligen bevisa detta när de till helgen möter Säter, ett lag som Sollentuna bara ska slå. Sollentuna måste nu bevisa att man kan prestera bra sett över en hel match.

Efter förlustmatchen mot Falkenberg kunde vi konstatera att Sollentuna visade en gryende form. Laget har fortfarande chansen att komma bland de fyra främsta i Elitserien och då få fördel av en eventuellt 5:e och avgörande kvartsfinal hemma.

I helgens bortamatch mot Säter kommer det att krävas minst lika bra spel från Sollentunas sida som senast mot Falkenberg för att kunna vinna. Säter har mycket att spela för då de kämpar för att undvika sistaplatsen med Lugi. En seger för laget skulle kunna innebära att de kan säkra nytt kontrakt i elitserien.

Säters spiker och förre detta Sollentuna spelaren, Staffan Sahlberg, är lagets klart bästa spelare och troligtvis den spelare som Sollentuna måste se upp med. För att Sollentuna skall kunna vinna denna svåra bortamatch krävs bl.a att libron Peter Hodor och övriga lyckas i servemottagningen så att laget får det så lätt som möjligt att vinna tillbaka serven.
 
– En seger är ett måste, säger Sollentunas tränare Lars-Göran Eriksson kort om matchen.