AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Ännu en 2-3 förlust för Sollentunas herrar mot Falkenberg

Sollentuna lyckades inte att besegra Falkenberg på hemmaplan utan förlorade snöpligt med 2-3 efter att hämtat upp ett 0-2 underläge.


Johannes slänger sig
foto: Olsin Sportfoto (www.olsin.se/sportfoto/)
 

Mot Falkenberg visade Sollentunas herrar upp ett spel som man saknat i stort sett hela tiden efter juluppehållet.

De två första seten gick till Falkenberg som spelade på som vanligt dvs med en otroligt hög lägsta nivå. SVK hängde med bra till en början men orkade inte riktigt mot slutet av seten då Falkenberg höjde sig det lilla extra. Glädjande nog visade sig det vara omvända i de följande två seten. Här var det Falkenberg som lyckades hänga med till en början men sen inte riktigt orkade hota Sollentuna i slutet av seten.

Avgörande set avgjorde Falkenberg ganska snabbt med några bra servar i början och SVK fick aldrig chansen att hota.

I herrlaget kunde man se en annan attityd och man har börjat spela som ett lag igen. Flera spelare gjorde bättre insatser än på mycket länge och mest glädjande är att nu verkar blocket fungera igen och det är ett måste för att SVK skall kunna vinna matcher i framtiden. Laget visade att det gick att sätta press på Falkenberg som i viktiga lägen gjorde enkla misstag.

Glädjande var att se Mattias Anderssons comeback, Daniel Karlsson hårda jobb, Lennys spelsinne, att Martin Yngerskogs är ännu mer på gång och framför allt att lagkaptenen Johannes Bångman visar vägen med en härlig inställning.

Kan laget ta med sig denna match och ytterligre höja sig något kan avslutningen av säsongen bli riktigt rolig.

Kommentar från tränare L-G Eriksson:

– För tidigt att dra för höga växlar av två bra set mot Falkenberg. Vi har själva möjligheten att påverka utgången av denna säsong. Vill vi tillräckligt mycket så kommer vi att klara av det.