AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Väntad vinst i Linköping

Sollentuna är nu i gång igen efter ett två veckors långt matchuppehåll och de fick en mjukstart mot Team Valla. Team Valla bjöd på lite motstånd i ett av seten, men Sollentuna kunde vinna på 60 minuter.

I helgens match vilade Adela Mitrica men med istället var "comebackande" Linda Johansson som gjorde en klart godkänd insats. Linda som fick en del speltid i bakplan skötte bra och det ser bra ut med Linda tillbaka i Sollentuna.

De två inledande setet i matchen vanns komfortabelt efter bra spel av framförallt Sara Mild. Sara lyckades bra i alla moment matchen igenom och blev rättvist utsedd till bästa spelare i Sollentuna.

I det tredje setet slog Sollentuna av på tempot, ett misstag som kunnat kosta laget en onödig setförlust. Men vid ställning 20 lika tar sig dock Sollentunatjejerna sig samman och reder ut stormen och tar hem det tredje setet med 25-23 och matchen med 3-0. #-0 var ju ett väntat resultat och allt annat hade ju varit en skräll, men Team Valla visar att motståndarna måste skärpa sig annars är de där och hugger direkt.

- Vi är nöjda med denna 3-0 vinst. Alltid svårt att värdera matcher som denna och vi behöver förbereda oss på bästa sätt med bra intensitet och fokus på de träningarna vi har innan de tuffare matcherna som väntar, säger Sollentunas tränare Johan Svensson.