AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Ännu en tung förlust för Sollentuna

Sollentuna inkasserade återigen en förlust på bortaplan, denna gång mot ett välspelande Hylte. Hylte spelade relativt enkelt ut Sollentuna med 3-0.

Redan i början av första setet visade Hylte en helt annan inställning än Sollentuna, de var taggade och ville verkligen visa sin hemmapublik att förlusten mot Team Valla på bortaplan var en tillfällighet. Första setet försvann Sollentunas väg utan att man egentligen hade någon chans att komma in i matchen. Tyvärr fortsatte det hela med att Hylte kollrade bort Sollentuna även i andra set. Sollentuna kunde bara inte bita ihop och komma tillbaka, andra set blev det första likt och Sollentuna spelade uddlöst. Trots att Hylte inte spelade helt på topp blev Sollentuna helt enkelt överkörda.

I tredje set började Sollentuna hoppas lite då de hade hyfsad kontakt och t.o.m. ledde vid ställningen 23-22. En snabb Hylte sideout blev till 23 -23 och två Sollentuna anfall som smashades ut gav Hylte de två poäng som behövdes för setvinst 25-23.

Sollentuna gjorde ingen bra insats denna dag men stor del i detta hade ett välspelande Hylte som visade att laget består av flera bra spelare än bara Urban Andersson och Kristian Wretander. I Sollentuna får dock två spelare godkänt, brassen Carlinho och Peter Jonsson. Sollentuna som lag behöver en kraftig skärpning inför kommande uppgifter för att komma tillbaka till vinnande form.
 
– Nu är vi nere på jorden och till och med botten, enda vägen är uppåt och då måste vi tamejfan ta i så det knakar, säger Sollentunas tränare Lars Göran Eriksson.