Säker hemmaseger för SVK C herr

  Sollentunas C herrlag tog en säker seger mot gästande Södertälje C med 3-0 (25-11, 25-17, 26-24) i första matchen då division 3 vänder efter juluppehållet. 


Johan och Axel vid nät

C-laget har varit drabbade av sjukdom under tiden efter Ungdoms-GP och har inte tränat tillsammans så mycket efter dess. Trots det inleder man matchen mycket stabilt och vinner första set med hela 25-11 efter ett spel som inte innehöll många egna misstag.

I andra set blev det några förmånga servemiss och ett par egna misstag till följd av att fokus inte var 100% i varje boll. Ändå dominerar man klart och vinner med 25-17.

I tredje set slappnar C-laget av totalt och gör för många egna misstag vilket leder till att man inte kan rycka som i de tidigare seten. I underläge 17-21 bestämmer laget sig för att inte släppa set och man vänder setet till vinst 26-24.

Om man glömer tredje set och iställlet kommer ihåg de första 1,5 seten så ser våren ut att kunna bli rolig för killarna. Bäst på plan var nog Christopher som libro som var den som gjorde minst misstag hela matchen igenom.

Spelade denna match gjorde Elias, Johan, Erik, Axel, Ulrich, Andreas G, Andreas E, Staffan, Christopher och Calle.


C-laget tackar för matchen.

På söndag 19:30 är det dags för nästa match borta mot Solna B.