AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Herrlaget avslutar året med bortamatch mot Habo den 22 december

En viktig match för SVK som själva har möjligheten att säkra en plats i GP oavsett resultat i andra matcher. Viktigt också för SVK att visa att man kommit till toppen för att stanna.

Habo började säsongen med att vinna det mesta för att förlorat flera matcher och dalat i tabellen. Matchen betyder mycket för dem i den fortsatta kampen mot medaljerna. I Habo har man lyckats bra efter spelarflykten inför säsongen. Patrik Rumin har tagit ett steg framåt och fått en viktigare roll, den alltid kompetente Robert Blomqvist fortsätter spela bra och bosniern Adnan Herco är den som SVK måste se upp med.

Sollentuna kommer till spel med samtliga spelare utom den gipsade före detta Habospelaren Mattias Andersson. Det verkar nu som om alla är helt friska till helgen. För Sollentuna gäller att fortsätta med sitt bock/defence spel och stabila servemottagning men man måste nu förbättra sitt anfallsspel för att lättare kunna ta poäng. Herrlaget kommer att pröva lite olika spelare för att om möjligt få lager att prestera ännu bättre.
 
– Att kunna fortsätta vinna matcher är det viktigaste för oss. Placeringen inför slutspelet och den slutliga placeringen i spelet om SM är det som gäller, säger tränare L-G Eriksson inför matchen.