AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Trög seger för Sollentunas herrar mot Säter

Sollentuna lyckades utan speciellt mycket glöd vinna med 3-0 mot Säter. Matchen var ingen av lagens bättre i år. I och med vinsten tog herrlaget ett steg närmare en plats i trettonhelgens GP-spel.


Carlos i mottag
foto: Olsin Sportfoto (www.olsin.se/sportfoto/)

Sollentuna dominerade stort de båda inledande två seten men kunde inte knyta till säcken och släppte Säter närmare än vad de behövt göra. I tredje drog SVK sakta  ifrån till en säker set och matchvinst.

SVK briljerade stundtals med mycket bra block/defence spel vilket fungerat mycket bra de senast matcherna. SVK:s centrar börjar komma igång ordentligt och Daniel Karlsson visade vägen med en strong insats. Även Lawrence Montas fortsätter visa hög klass. I övrigt spelade SVK stabilt utan att glänsa. SVK:s bättre serv och servemottagning var grunden till den relativt enkla segern.

Säter spelade utan glöd och verkade känna sig slagna på förhand. Även då de hämtade in stora underlägen i första och andra set saknades det lilla extra som kunde ha tänt till matchen. Säters bästa för dagen var Staffan Sahlberg och duktige unge passaren Mattias Gustavsson.

Bägge lagen kan bättre och det kommer att behövas i kommande matcher om segrar skall komma.
 
– En 3-0 seger utan mersmak, summerar tränaren L-G Eriksson.