AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Bilder och referat från tredje omgången av FU15

  Tredje omgången av FU15 Stockholm Volley Cup spelades lördagen 1/12 i Sollentuna sim- och sporthall. Dagen bjöd på blandade resultat och F94 lagen slutade 4:a, 8:a och 11:a. Här följer lite bilder från dagen.


Inez servar 


Gabrielle smashar


Sandra spikar 


Lisa servar


Defence av Toker 


Hanna slår in en poäng 


Servemottag Toker 

 

Sollentuna Toker spelade i svart grupp även denna omgång och lyckades i gruppspelet slå Södertälje Spader med 20-25, 25-20, 15-11. Av bara farten var man på väg att vinna mot Vallentuna Joker, men vid ledning 12-10 i skilje så knöt det sig och det blev förlust 13-15. I semifinalen förlorade man en märklig match med 0-2 mot Vallentuna Triumf. Det märkliga med matchen var att det kändes som Sollentuna tjejerna hade greppet hela tiden men ändå förlorade, men så är det med sport ibland. I placeringsmatchen 3-4 var energin slut bokstavligt och bildligt talat och det blev en ny 0-2 förlust även om Södertälje Hjärter fick slita för vinsten (24-26, 20-25). Dagen blev ett positivt besked att med sömn och mat i magen så spelar Sollentunatjejer helt jämnt med 94:orna från Södertälje och Vallentuna och är med i Stockholmstoppen.

Glader lyckades ta sig till final i röd grupp efter att ha börjat dagen med en komfortabel seger över Vallentuna Panter (25-12, 25-12). Semifinalen vanns över Sollentunas 95:or med klara 2-0 och ett steg upp i svart grupp låg för dörren via final i i röd grupp. I finalen var Vallentuna Power för starka och det blev en 0-2 förlust och därmed tyvärr inget avancemang till svart grupp.

Kloker spelade också i röd grupp mötte Glader i gruppspelet och lyckades trots att man bara var 3 i laget pressa Glader till skilje. I placeringsmatchen 5-6 vann Kloker relativt ohotat mot Södertälje Klöver och säkrade därmed en plats i röd grupp även nästa omgång.