AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentuna volleys ordförande, Bengt Malmfält, får diplom

Sollentuna volleys engagerade ordförande, Bengt Malmfält, har tilldelats ett diplom för lovvärda insatser i Sollentuna komun.

Sollentunas Kultur- och fritidsnämnd delarårligen ut diplom till personer som gjort en lovvärd insats inom nämndens verksamhets område. Nämndens motivering: "Bengt får diplomet för sitt arbete som ordförande i Sollentuna Volleybollklubb vilket starkt medverkat till att Sollentuna Volley damer vann SM guld i april 2007". Diplomen och vissa stipendier delas ut vid kultur- och fritidsnämndens årliga stipendieutdelning på Edsbergs slott den 4 december 2007.

Sollentuna volley är glada att ordföranden, Bengt Malmfält, uppmärksammas. Han gör ett fantastiskt jobb i klubben med att leda och fördela arbetet. Han bidrar med en härlig entusiasmsom smittar av sig på alla som arbetar och spelar i klubben och han är rätt man för att driva Sollentuna volley in i framtiden och för hoppningsvis med mer SM-guld som resultat. Det är ett stort jobb att driva en sådan här klubb med 2 elitlag (både herr och dam) och en så stor och väl fungerande ungdomsverksamhet.
ETT STORT GRATTIS TILL BENGT ÖNSKAR SOLLENTUNA VOLLEY!