AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

F96 Stockholm volley cup

Det blev en seger och en tredje plats efter dagens matcher i Solna.

Fram till semifinalen hade varken Sollentuna Bomberna eller Sollentuna Polkagrisarna förlorat ett set, men sedan när det stod klart att i semin skulle dom möta varandra blev det andra bullar.

Det var jämt i början, men sedan tappade Bomberna lite koncentration och mycket snack, då tog Polkagrisarna tillfället i akt och drog ifrån för att sedan kunna vinna med ca 5 poängs skillnad.

I andra set to Bomberna tag i sig själva och i det som gick fel under första set. Det inleds strålande med varierade långa och korta servar. Snacket är igång igen och nu är det Polkagrisarnas tur att tappa koncentration. Det fortsätter och vara jämt men slutar sedan med seger för Bomberna med siffrorna 25-23.

Det är inte lätt att få igång tredje set, "sten-sax-påse" måste göras upprepade gånger innan det bestäms att Polkagrisarna får börja. Det är inga lätta servar dom sätter upp, 4 hårda överarmsservar. Bomberna kämpar och får upp dom men kan inte passa upp och får inga bra avslut.
Efter en timeout och många långa bollar där båda lagen visade riktig kämpar vilja, blir siffrorna 15-7 till Polkagrisarna i sista set.

Även om vissa blev besvikna över den matchen så är jag, som tränare, väldigt stolt över vad båda lagen visade upp! Inte ett setförlust mot någon annan än varandra, det visar bara hur bra vi är! Bra spelat, Ellen, Lisa, Tamia, Alice, Diana, Jenny och Louise! Tack också till alla föräldrar som coatchade, körde och hämtade efter behov!