AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

”Carlinho” gör entré på hemmaplan!

På Söndag klockan 17.00 är det äntligen dags för Sollentunas brasse Carlos "Carlinho" Araujo att få visa upp sig för hemmapubliken, då Sollentuna möter Team Valla på hemmaplan.

Carlinho har en gedigen meritlista bakom sig, han började spela volleyboll vid 13 års ålder och redan som 19-åring debuterade han i Benespa, i Brasieliens högstaliga. Från början spelade han som libero men snart kunde han visa att han var en duktig spiker och tog en spikerplats i laget. Innan detta hann han också vinna det brasilianska juniormästerskapet. De senaste åren har Carlinho spelat på den Brasilianska beachvolleytouen. Men nu är det alltså dags för Carlinho att lämna stranden och ta steget in i hallen igen och denna gång i Sverige och Sollentuna.

Sollentuna möter nu Team Valla som har hela fyra storväxta Australienska spelare i laget och ser starkare och starkare ut ju mer de får spela ihop laget. Hittils har Team Valla liksom Sollentuna 2 vinster och en förlust.

Efter cupförlusten i Söndags tar Sollentuna nu nya tag i Elitserien. Målet är att finnas på den övre halvan hela tiden, Calinho och övriga laget vill nu i Söndagens match visa att laget är på rätt väg.