AKTUELLT

Sommarläger vecka 33 inomhus

admin

Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 33 (10-14 aug) för dig som spelar 4-manna, 6-manna eller är intresserad av att prova på volleyboll.

Match i Sigtuna

På söndag (23 september) har Sigtuna anordnat en liten turnering som vi ifrån F91-92 är ibjudna till, här är en kort information till er som glömt och självklart er andra också.
(GLÖM INTE MATCHTRÖJORNA!)

Vi samlas klockan 17.15 vid Ica mitt emot Norrvikens station (karta finns säkert på hitta.se för dom som inte har nåt att göra). Vi åker sen till Sigtuna där vi ska vara klockan 18.00, jag vet inte vilka som ska köra dit men det får vi nog reda på på söndag.
Vi är 14 st anmälda och blir då 7 i varje lag. Alla 91:or måste spela i samma lag pga åldersindelningen, vi spelar i U19 och 92:orna får fortfarande spela i U17. Därefter så finns det två platser "över" och vilka lyckliga två som får dom får vi se 🙂

Vi får tacka Per Thurin för att han har hittat och fixat det här så att vi får lite "övning" innan SVC och divisions matcherna drar igång.

Tittar man på Stockholms hemsida ligger det nu ute divisions matcherna (SVK D), inte helt klart men som jag förstår det så drar första matchen igång mot Vallentuna 13e eller 14e oktober.
Mer om det senare!

Hoppas vi får det kul i helgen och lycka till, till alla.