AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Johan “Joe” Isacsson till Grekland

Efter fyra år i Sollentuna säger Johan adjö och åker till Grekland och mästarlaget Iraklis Thessaloniki för att arbeta tillsammans med världstränaren Anders Kristiansson.

Johan var tränare för både herr- och damlaget de två första åren då herrlaget tog sig till final. De sista två åren har fokus varit på damlaget och det svenska herrlandslaget. Damerna spelade semifinal förr året och toppade det i år med att vinna ett efterlängtat SM-guld. När Johan började hade damerna spelat ett år i elitserien efter att ha huserat i div 1 ett antal år. Tillsammans med Johan har damlaget gjort en riktig resa från botten av elittabellen till absoluta toppen. Det var 12 år sedan guldet hamnade i Sollentuna, så visst var det dags.

– Det har varit fyra härliga år med mycket arbete, säger Johan. Jag är glad för tiden med Sollentuna och känner mig extra glad att vi i år vann guld.

– Det är en spännande möjlighet att nu få åka till Grekland och arbeta tillsammans med Anders, en möjlighet jag inte vill missa. Det kommer utveckla mig än mer som tränare, avslutar Johan.

Sollentuna tackar Johan för den här tiden och önskar lycka till i Grekland!

Läs mer på www.volleyboll.se