AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentuna till Engelholm på söndag

Sollentuna leder finalserien med 2-1 i matcher och kan spela avslappnat i Engelholm. Hur långt det räcker? Det får inställningen och resultatet på söndag kväll visa. Chansen finns att ta SM-guld på söndag.

Sollentuna vann senaste mötet på hemmaplan i torsdags. Laget spelade bra i alla moment. Med 2-1-ledningen i matcher har nu Sollentuna två chanser att ta hem ett SM-guld. På bortplan på söndag eller på hemmaplan på tisdag.

– Vi har all respekt för Engelholm och Tina Celinder-Nygren. Det har varit tuffa matcher och det kommer bli fantastiskt hårt på söndag, säger Sollentunas tränare Johan Isacsson.

Laget har spelat en finalmatch i Engelholm och är beredda på omgivningarna. Det blir tryck i hallen, mycket publik och hög ljudnivå. Men Sollentuna kan förhoppningsvis spela avslappnat. Med den inställning laget hade i torsdag kommer alla förutsättningar finnas.

– Vi är otroligt nöjda med tjejerna. De har bra inställning och har presterat mycket väl under press. Det kommer som sagt vara tufft på bortaplan men vi är förberedda avslutar Johan.

Matchen börjar kl 17.00 på söndag. En eventuellt femte och avgörande match spelas i Sollentuna på tisdag 17/4 kl 19.00.