Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Seger i sista hemmamatchen

Sollentuna – Vingåker 3-1 (25-19 25-23 23-25 25-21)

Sollentuna vinner sista hemmamatchen i serien och knappar därmed in i den viktiga kampen om fjärdeplatsen. Sollentuna är nu på samma poäng och endast 2 set bakom Habo som förlorade idag hemma mot Hylte.

1:a set inleddes starkt av gästerna som drog iväg till 8-2 ledning vid första tekniska time outen. De för dagen något trögstartade hemmalaget kom sen igång rejält, gick ikapp, förbi och kunde vinna setet enkelt. I de två följande seten såg det ut som om SVK skulle vinna även dessa men Vingåker kom tillbaka starkt i sluten av seten som båda blev väldigt jämna och delades resultatmässigt rättvist mellan lagen. Fjärde set blev poängmässigt jämt fram till andra tekniska time outen varefter SVK lyckades göra ett avgörande ryck och därmed även ta hem slutsegern.

Spelet blev som väntat mellan dessa bägge lag, många försvarsräddningar, bra blockspel och en hel del långa bolldueller. Sollentuna kändes för dagen dock som det starkare laget och vinsten blev tillslut tämligen komfortabel.

Johannes Bångman blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget och stänkte dessutom in två servess vilket medför ensam ledning i servligan. Även Adis Kesan gör en bra match och blev bästa poängplockare med 24 poäng. I Vingåker utseddes mycket rättvist Jonas Pettersson till bästa spelare i stor konkurrens med spelande tränaren Dave Egan som från passarpostionen gör tio poäng, sex anfallspoäng och fyra block.