AKTUELLT

BigStep 2024

webmaster

BigStep är tillbaka! Efter 14 år kommer BigStep tillbaka som en spännande och rolig start på säsongen!

Volleyboll blir bra på bild!

Sportfotograferna Tage Olsin och Anna Nolander följer Sollentunas båda elitlag och kommer vara med även under kommande slutspel. Tage och Anna är med på alla hemmamatcher och fotograferar. Tillsammans med Sollentuna Volley erbjuds Sveriges media nu gratis pressbilder från alla hemmamatcher i samband med att matchreferaten skickas ut. Bilder läggs också ut på klubbens hemsida tillsammans med matchreferaten och ibland dyker de även upp på volleyboll.se.

Anna Nolander tittar i digitalkameran hur bilderna ser ut.

http://sportfoto.olsin.se

Tage och Anna har även fotograferat på en Kids Volley-turnering i Sollentuna. Vill du se deras bilder eller få kontakt med Tage och Anna? Gå till http://sportfoto.olsin.se

Tage och Anna, som bor i Tyresö, driver tillsammans Olsin sport- & evenemangsfoto som levererar sportbilder till föreningar och media från såväl elit som gräsrotsnivå. För att kunna hålla hög kvalitet på bilderna inom respektive idrott så samarbetar Tage och Anna med lokala föreningar i stockholmsområdet. Sollentuna Volley föll sig som det naturliga valet i volleyboll med sina båda elitserielag.