AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Succé för P95/96 i Stockholm Volley Cup (Serie A)

När nu Grundspelsomgångarna av SVC är färdigspelade så kan killarna i P95/96 stoltsera med ett i det närmaste perfekt resultat.

Nu när det väldigt bra för nästan alla Sollentunas lag på alla nivåer så måste jag få "skryta" lite med det lag som förmodligen har den bästa matchsviten av alla klubb ens lag.

Killarna i P95/96 har på totalt 5 sammandrag i sin SVC-serie vunnit samtliga matcher utom 1. Denna match var som tur en gruppspelsmatch och Södertälje som slog killarna då fick ge sig i en jämn och välspelad final. Så hitills har grabbarna i SVK Vänsterknäck inte varit rankade på någon annan plats än första, vilket är en väldigt bra prestation.

Nu satsar vi lite extra i träningen inför stundande Finalspel i SVC, Volley 2000-mästerskap i Falköping och så småningom Big Step.

Det som är extra roligt med den här gruppen är att de flesta är födda -96 och därmed får spela ett år till i PU13. Jag vill här med tacka killarna för den fantastiska säsongen hitills och uppmana dom till att jobba vidare med träningarna framöver.

/Thomas