AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Veckomatch mot Tierp för herrlaget

I den intensiva matchperiodsom inleder elit a, med fyra matcher på åtta dagar, är det nu dags att ta oss an Tierp hemma i sportpalatset. Sollentuna inledde tyvärr med en förlust på bortaplan mot Habo efter en match där laget förvisso gjorde en hyfsad insats men saknade det där lilla extra som fanns i de fyra föregående segermatcherna. 

Tierp har vunnit sina två senaste matcher med 3-2 på hemmaplan och ligger precis före Sollentuna i tabellen fyra poäng upp. Ska Sollentuna hänga på och utmana Tierp om 4:e platsen så måste det nog bli en seger i denna matchen även om det är många matcher kvar. Laget består av en mycket jämn trupp där duktige passaren Doug Bruce använder sig av samtliga dessa jämnstarka spelare för att vinna matcher. De som utmärker sig varierar från match till match men ni som kommer och tittar kan hålla ett extra öga på komplette kantspikern Martin Woxlin samt anfallsstarke centern Jake Cabott. De båda tidigare mötena lagen emellan slutade med 3-1 segrar för hemmalaget, förhoppningsvis håller sig dessa siffror även på torsdag.

 

 

Sollentunas båda spikers Bångman och Kesan har fått fungerande behandling för sina axelproblem. Båda har kunnat träna för fullt i veckan och skadorna ska inte utgöra något hinder på torsdag. Även Peter Jonsson är tillbaka efter sin stukning i förra veckan. D.v.s. Sollentuna kommer till spel med bästa möjliga lag.