AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

KidsVolley tävling i Sollentuna söndag 28/1 med AllFair pris!

På söndag 28/1, i Sollentunahallen kl. 12.30 går startskottet för den tredje KidsVolleyturneringen – denna gång med det nya allFair-vandringspriset!

Passa på och kom och titta på KidsVolley – spelsättet för barn födda mellan 6 och 9 år! Det är ett enkelt spel där barnen kastar och fångar bollen över nät. Så fort laget har kastat iväg bollen så roterar man – på det sättet får alla både röra bollen och röra sig mycket.

Varje match varar i 10 minuter så det blir många matcher under eftermiddagen. Lagen spelar först i en grundomgång och sedan i ett litet slutspel och när dagen är slut kommer samtliga spelare att gå med med varsin medalj.

Och se hit alla supportrar till lagen – ni kan hjälpa ert lag till ett nytt pris under dagen – bli det bästa allFair-laget under tävlingen. Priset delas ut för att laget, dess coacher, supportes och spelare uppträder på ett schysst sätt mot alla närvarande i hallen. Så ju positivare stämning i och runt laget gentemot både egna och andras lag – desto större chans att få bära hem bucklan! Men…det är ett vandringspris så den får åka med till nästa tävlingsomgång och så kämpar vi alla om den på nytt!

Välkomna på söndag 28/1 12.30 – 16.30!

Bilder från föregående omgång i Brunnsängshallen i Södertälje