AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Joff leder U15 i Stockholm Volley cup igen

F93's lag Joff vann svarta gruppen i senaste omgången i U15 Stockholm Volley Cup som spelades söndagen den 14 januari i Vallentuna.

Det är andra gången den här säsongen som Joff är etta i serien. Det är otroligt jämt bland de 6 bästa lagen så för att ytterligare visa på Joffs styrka är att dom som sämst legat på andra plats i år. Härligt tjejer. I Joff spelar Towe, Linnea, Elin och Petra.

Bild från Stockholm Volley Cup 14 januari i Vallentuna.

Bakre raden: Petra , Linnea, Sophie, Lydia,Sara,Elin,Towe Främre raden: Amanda, Elin

Dumle placerade sig som 5:a igen och är kvar i svarta gruppen. Dom har behållit 5:e platsen hela säsongen. Starkt jobbat. Laget bestod den här omgången av Lydia, Sara, Sophie och Elin.

Marschmallåwz förlorade tyvärr röda gruppen och åkte därrmed ner till 13:e plats. Dom har pendlat mellan röd och lila grupp under säsongen. I laget spelade Amanda, Beatrice, Josefin och Nathalie

Japp vann blå gruppen och ligger nu på 17:e plats. Dom är på stark väg uppåt igen efter en ofrivillig nedflyttning i förra omgående där vi inte kunde ställa upp pga sjukdom mm. I Japp spelade Agnes, Anita, Frida och Louise. Totalt är det 34 lag i serien. 

Härligt spelat tjejer. Fortsätt träna hårt så kommer det att gå riktigt bra den här säsongen.