SVK Herr vs Hylte

Sollentunas stolta herrlag tar på söndag emot regerande svenska mästarna och serieledarna Hylte 

Hylte, regerande svenska mästare och serieledare med endast en förlust på åtta matcher, kommer till Sollentuna på söndag. Hylte förfogar över ett gäng långa män med bl.a. förra säsongens poängligavinnare Urban Andersson samt 2:an i årets poängliga och överlägsna ledaren i serveligan Andrew Sinclair.

Deras främsta styrka ligger i ett tungt anfallspel och riktigt bra serve. Deras serve kan vi inte göra så mycket åt mer än att låta dom serva så lite som möjligt men annars är tanken att i vår egen serve ska få bort deras passare Ben Pipes från nät och sen låta vårat block och försvarsspel tala. Kan vi dessutom utnyttja Hyltes något svagare försvarspel så finns det en hyfsad chans att hemmasviten på tre raka vinster kan utökas.

Martin Yngerskog har varit halvkrasslig under de senaste matcherna och rejält sjuk under förra veckan men är efter en penicillinkur nu på benen ordentligt igen. Daniel Karlsson har firat förra helgens spelledighet genom att ta en magisk spruta som helar hopparknän och har därför avstått från träning förra veckan och kör utan hopp den här veckan. Både Yngerskog och Karlsson väntas dock stå på plan på söndag.