Säsongsplanering

Nu har ju träningssäsongen varit igång ett tag och snart börjar tävlingssäsongen varför jag vill lägga ut den preliminära säsongsplaneringen.

Träning

Vi har nu tränat i drygt 3 veckor och haft jättekul. Tyvärr var inte våra träningstider så bra som jag tyckte från början då fler av killarna har andra aktiviteter på fredagstiden när vi har träning i A-hallen. Det har därför varit lite blandad träningsnärvaro, allt ifrån 3 till 9 killar på träningarna. Till min hjälp har jag Eriks storasyster Viktoria som är 14 och precis har gått ifrån Volley 2000. Det funkar jättebra på träningarna då vi kan hjälpa alla killar under alla moment. Både jag och Viktoria tycker att det går framåt rejält på alla händer när det gäller Volleyboll-kunnandet.

Tävling

Nu närmar sig Tävlingssäsongen med stormsteg. Som jag tidigare nämnt så kommer vi att köra "fullt tävlingsprogram" för de som vill.

I stort sett ser det ut som följer:

Allsollskan – Intern klubbturnering mot alla Sollentunalag som spelar Volley 2000. Första tävlingstillfälle nu på söndag 1/10 13:00-16:00 i A-hallen. För vidare tävlingsprogram hänvisar jag till www.sollentuna-vk.se. Där finns en hel del matnyttigt att läsa om klubben och under rubriken ungdom har vi en egen sida som vi ska försöka fylla med innehåll.

Stockholm Volley Cup/Serie A – Regional serie för alla ungdomslag i regionen. Första tävlingstillfälle Premiär för vår del är lördag 14/10 08:00-13:00 i Brunnsängshallen, Södertälje. För vidare tävlingsprogram hänvisar jag till http://www.volleyboll.se/stockholm/t3.asp?p=347785. Där alla fakta om denna turnering finns inklusive resultat och annat.

3-kungaslaget – Helgturnering i Kungälv 27-29/10 där hela klubben åker iväg i buss övernattar tillsammans och spelar massor med Volleyboll och har kul. Killarna har fått med sig anmälningsblankett till detta. Om någon saknar så säg till, jag har i träningsväskan.

Volley 2000-mästerskapet – "SM" för Volley 2000 i Falköping också en helgturnering i slutet på april, mer info kommer.

Big Step – Vår egen stora Ungdomsturnering i Sollentuna i mitten av maj. Mer info kommer

Föräldrarmöte

Fredagen den 6/10 17:00-18:00 håller jag föräldrarmöte i konferensrummet i sporthallen, hoppas att så många som möjligt kan komma då jag gärna vill träffa er föräldrar också. Väl mött då!