AKTUELLT

Restriktioner pga Covid-19

Styrelsen

Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm förlänger de skärpta allmänna råden till 13 december.

Ny samarbetspartner till klubben

Sponsorhuset är en ny och annorlunda samarbetspartner genom vilken alla som gillar Sollentuna Volleybollklubb enkelt kan bidra till en ökad intäkt för klubben. Läs mer under länken i rubriken.

Sponsorhuset

Sponsorhuset som hittas via hemsidan www.sponsorhuset.se är en organisation som kontrakterat en hel mängd företag som bedriver handel på internet.

Sollentuna Volley har tecknat ett avtal med Sponsorhuset som ger klubben några kronor per köp som vi alla genomför hos någon av de anslutna företagen. Det enda vi behöver göra att gå till respektive handelsföretag via www.sponsorhuset.se för att köpet skall registreras som ett stöd till Sollentuna Volley.

Du kan också anmäla dig till CINT, ett marknadsundersökningsföretag som med viss periodicitet skickar ut enkäter via email. Dessa enkäter tar några minuter att besvara och genererar 5 – 10 kronor per enkät till klubben. Är vi många som svarar på enkäter blir det till slut många kronor. Du hittar även CINT via www.sponsorhuset.se under menyn 'Andra sätt att känna pengar'.

Exempel på företag som är anslutna till Sponsorhuset är GINZA, CDON, BOKUS och INTERFLORA. Gå själv in på www.sponsorhuset.se och titta vilka företag som finns där, säkerligen känner du igen många.

Gör till en vana att gå via Sponsorhuset då du skall handla på internet. Det enda det kostar dig är några knapptryckningar extra.

Sprid gärna detta till vänner och släktingar.

Många bäckar små…

Sponsorhuset