Sollentuna besökte volleybollgymnasiet

Måndagen den 19 december åkte Daniel Glimvert, assisterande tränare i damlaget, och Kathryn Kaas, sportchef, till Falköping och besökte volleybollgymnasiet. På bilden ser ni Daniel Isedal och Niklas Hugosson, båda går i åk 3.

Den dagen hade eleverna fystester som ni ser på bilden. När vi var i hallen så var det killar i åk 3 som hoppade så högt de kunde.

En av de första vi träffade på var Lucas från Sollentuna som håller på att göra sig hemmastadd på skolan. Vi mötte sen Martin Karlsson, Guillermo Gallardo, Göran Persoon och Felix Millán Casanova, alla lärare och tränare på gymnasiet.

Under en halvtimme berättade vi för eleverna i årskurs tre om klubben Sollentuna och om vår elitverksamhet.Eleverna ställde några frågor och sen gick vi ner i hallen igen, tog några foton och sa hej då. Innan vi satte oss i bilen för att åka tillbaka till Stockholm växlade vi några ord med Jeanette Jonsson, verksamhetsansvarig på gymnasiet. Vill du veta mer om volleybollgymnasiet så kan du göra det här: http://www.svenskidrott.se/Organisation.asp?OrgElementId=45902

Detta var ett första besök på gymnasiet som kommer följas av fler.