Sveriges populäraste lag?

Hela volleyboll-Sveriges kelgrisar, publikens favoriter, virala internet-fenomenet – Sollentuna Draget – gör comeback i division 1! Vem hade trott det?

Draget, laget som alltid siktat på att komma 3a i division 2 för att få segra sig runt Mälardalen och missionera sin volleybollglädje, ska nu alltså spela i Sveriges näst högsta serie!
Efter att Draget som vanligt placerat sig just på tredje plats i serien, vidtog sommaren. Nåväl, vissa hann ju med att ta Veteran-SM-guld, men övriga Dragoner gick på ledighet, plockade fram grillen och slutade träna. Vid återsamlingen i augusti var det kanske inte så mycket kel, men definitivt många grisar!
Men Dragonerna blev snabbt medvetna om att det nu gällde att komma i form igen. Nu skulle allt flyttas upp en nivå. Draget i division 1 – hur kom det sig?
Välsinnade rykten säger att Svenska Volleybollförbundet satte press på Sollentuna VK att släppa fram Draget i seriesystemet för sportens bästa, för att inte säga fortlevnad. Alla minns vad som hände med tennisen efter Björn Borg och med isracingen efter Posa Serenius. Sollentuna kanske gav efter för trycket och flyttade upp Dragonerna en nivå.

Draget kan bli volleybollens Lucia och är nu i division 1 för att sprida sitt varma ljus i idrottsmörkret. Och vem vet – nästa år kanske även TV får upp ögonen för Draget…. i Elitserien!