AKTUELLT

Påskläger 2018

admin

Välkommen till Sollentuna Volleys påskläger 3-5 April! Lägret pågår tisdag 3/4 till torsdag 5/4 mellan 9:00 och 15:30 i Sollentuna Sim- och Sporthall. Ledare finns på plats mellan 8:30 och 16:00. Målgruppen är alla som barn och ungdomar födda 2002-2011 som vill pröva volleyboll eller redan spelar.

Guld och silver med U19-landslagen i Nordeuropeiska mästerskapet i Volleyboll

I helgen spelades NEVZA U19 (Northern European Volleyball Zonal Assosiation) i Kettering i England. Sverige deltog med både dam- och herrlag. Sollentunaspelare som var med var Agnes Elm, Oskar von Sydow och Joar Millberg.

Damerna tog med sig ett silver från Kettering efter en rafflande final mot Danmark i en tuff femsetare. De svenska tjejerna kämpade bra och är väl värda sitt silver.

Herrarna spelade hem en guldmedalj. Även herrarna de mötte Danmark i finalen och gjorde en fantastisk insats genom att vända 0-2 i set-underläge till en seger och avslutade med 15-12 i femte skiljesetet.

Agnes Elm och Oskar von Sydow tog också varsin plats i turneringen Dream-Team-lag. Oskar fick dessutom ta emot den mest hedervärda utmärkelsen, herrarnas MVP (Most Valuable Player).

Foto: NEVZA U19